Ароматична олійна сироватка Riwell Aroma Oil Serum (RW009) (15 мл)

Експерт-косметика.
Досвід з 2008 р
Багаті формули з
ефективними дозуванням
Синергія природних і
інноваційних компонентів
Комплексний і повноцінний догляд
Власне виробництво
Консультация косметолога- формулятора
В наявності
Артикул: RW009-15
Тип шкіри: Для комбінованої та жирної
Обсяг:
+
390 грн
RIWELL
0 %
Ethanol
Paraben
Sulfates
Petrolatum
Опис -

Ароматична олійна сироватка Riwell Aroma Oil Serum

  • Розгладжує шкіру, маючи при цьому нежирну текстуру.
  • Підвищує щільність і тонус шкіри.
  • Живить шкіру і відновлює природний ліпідний бар’єр.
  • Ароматерапія для гарного самопочуття.

Застосування. Після очищення і тонізування нанести масажними рухами декілька крапель сироватки, потім нанести крем або сироватку на водній основі. Бажано наносити на ще вологу шкіру одразу після тонізування.

Активні компоненти +
Сквалан оливковий
Натуральний емолент; легка, нежирна олія, яку використовують для пом'якшення, живлення і зволоження всіх типів шкіри - від дуже сухої до жирної. Надає відчуття шовковистості емульсіям і є джерелом натуральних жирних кислот, відмінно сумісний зі шкірою, запобігає втраті вологи і затримує появу ознак передчасного старіння - тонких зморшок і втрату еластичності.
Олія аргану
Знаменита олія з Марокко багата на вітамін Е, живить і відновлює шкіру, тонізує і пом'якшує. Захищає шкіру від несприятливих погодних умов - холоду, вітру, сонця і перепадів температур. Зволожує і розгладжує шкіру, покращує еластичність.
Олія рисових висівок
Олія, багата на вітамін Е, ферулову кислоту та орізанол, що надає їй антиоксидантні властивості. Олія рисових висівок бореться з ознаками старіння шкіри, сприяє регенерації, підвищує пружність і еластичність шкіри, а також має пом'якшувальну і зволожуючу дію.
Олія ліщини
Легка некомедогенна олія, нормалізує секрецію сальних залоз і навіть матує. Пом'якшує, не залишаючи жирної плівки, вирівнює рельєф поверхні шкіри. Зволожує, живить, регенерує і тонізує - одна з кращих олій для жирної та комбінованої шкіри.
Олія персикових кісточок
Легка олія, надає гарний і здоровий колір шкірі, покращує тургор шкіри і розгладжує зморшки, робить шкіру ніжною і оксамитовою на дотик.
Кунжутна олія
Олія, що легко проникає, багата незамінними жирними кислотами, пом'якшує, підтримує зволоження шкіри і повертає шкірі еластичність і пружність, допомагає вирівняти мікрорельєф і тон.
Олія шипшини (роза москета)
Олія, багата на каротиноїди, виявляє потужну антивікову дію, покращує зовнішній вигляд шкіри. Ця регенеруюча олія з великою кількістю антиоксидантів розгладжує поверхневі зморшки, пом'якшує і покращує текстуру шкіри і вирівнює колір обличчя.
Вітамін Е
Один з найсильніших природних антиоксидантів. У емульсіях він захищає масла від окислення, а також блокує дію вільних радикалів на шкіру. Допомагає підтримувати шкіру зволоженою і еластичною.
CO2 екстракт розмарину
Сильний антиоксидант, захищає продукт від окислення. Має тонізуючу, освіжаючу дію на шкіру.
СО2 екстракт чорниці
Надає антиоксидантну, вітамінізуючу, тонізуючу, в'яжучу дію. Покращує колір обличчя, зміцнює судини, надає м'який відбілюючий ефект, усуває подразнення шкіри. Антоціани чорниці сприяють регенерації еластинових волокон і стимуляції вироблення колагену, надаючи шкірі пружність і сяяння. Завдяки вітамінам групи В і С, а також антиоксидантам і флавоноїдам, зміцнює капіляри і підвищує їх еластичність. Має в'яжучу дію для жирної та комбінованої шкіри.
СО2 екстракт зеленого чаю
Чудовий засіб для догляду за проблемною шкірою та шкірою, яка в’яне. Має зволожуючу, бактерицидну та протизапальну дію. Екстракту зеленого чаю притаманні антиоксидантні властивості завдяки великій кількості поліфенолів. Екстракт багатий на ефирні олії та вітаміни С, К и В.
СО2 екстракт ламінарії
Відновлює пружність та еластичність шкіри, розгладжує і мінералізує шкіру. Косметичні засоби, що містять екстракт ламінарії, мають такі властивості, як живлення, зволоження шкіри, інтенсивний ліфтинг, підвищення функції регенерації клітин. Екстракт ламінарії тонізує, регулює секрецію сальних залоз, активізує процеси внутрішньоклітинного і міжклітинного обміну і виводить з організму важкі метали і радіонукліди.
CO2 екстракт гамамелісу
Прекрасний в'яжучий, тонізуючий і очищуючий засіб. Виявляє антисептичну, протизапальну, регенеруючу, захисну та антиоксидантну дію, зменшує секрецію сальних залоз.
Ефірна олія іланг-ілангу
Має тонізуючий, регулюючий та регенеруючий ефект. Омолоджує, зволожує, розгладжує, вирівнює і полірує шкіру.
Ефірна олія герані Бурбон
Цінується за свої очищувальні та дезинфікуючі властивості, а також за тонкий квітковий аромат. Прибирає запалення та лущення сухої, чутливої шкіри. Пом'якшує і відновлює еластичність зрілої шкіри, розгладжує зморшки.
Ефірна олія рожевого дерева
Вирівнює тон шкіри, надає їй яскравість, робить менш помітними пігментацію та плями. Підвищую тургор шкіри, має сильний регенеруючий та антивіковий ефект. Має заспокоюючу дію на психоемоційну сферу та солодкий приємний запах.
Ефірна олія мандарину
Освіжає і доглядає суху та тонку шкіру, прибирає несвіжий колір обличчя. Тонізує, підтягує і підвищує пружність шкіри. Ефективна ароматерапія для нервової системи, заспокоює та допомагає подолати стрес та тривогу, підготовлює до спокійного сну. Має солодкий фруктовий аромат.
Ефірна олія грейпфруту
Чудовий тонізуючий, в'яжучий та дренажний засіб. Нормалізує секрецію сальних залоз, звужує пори, освітлює та відбілює жирну шкіру. Має фруктовий аромат, що надає оптимізм і гарний настрій.
Додаткова інформація +

Склад (INCI): Caprylic/Capric Triglyceride, Coco Caprylate, Dicaprylyl Carbonate, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Squalane, Sesamum indicum (Sesame) Seed Oil, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil, Rice Brain (Oryza Sativa) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, CO2 Camellia Sinensis Extract, CO2 Hamamelis Virginiana Еxtract, CO2 Laminaria Digitata Extract, CO2 Vaccinium Myrtillus Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, CO2 Rosmarinus Officinalis Еxtract, Ylang Ylang (Cananga odorata) Essential Oil, Pelargonium Graveolens Essential Oil

Застереження: Тільки для зовнішнього використання. Уникайте контакту з очима. Можлива індивідуальна непереносимість.

Виробник та адреса потужностей виробництва: ТОВ «Нобілікс», вул. Ужгородська, 3, м. Запоріжжя, 69001, Україна

Умови зберігання: при температурі від +5 до +25 С. Уникайте потрапляння прямих сонячних променів

Термін зберігання: 12 місяців. Використати протягом 9 місяців з моменту відкриття

Вироблено згідно з ТУ У 20.4-43383033-001:2019

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи №12.2-18-1/17040

0 %
Ethanol
Paraben
Sulfates
Petrolatum
Експерт-косметика.
Досвід з 2008 р
Багаті формули з
ефективними дозуванням
Синергія природних і
інноваційних компонентів
Комплексний і повноцінний догляд
Власне виробництво
Консультация косметолога- формулятора
Відгуки про товар

Поки немає коментарів